Appajánló

Frissítve: 2023.01.26
Összegyűjtöttem nektek több mint 30+ olyan appot, amik valóban hasznosak és ajánlom, hogy mindenki próbálja ki vagy akár építse bele a mindennapjaiba a használatukat. Ezek az appok képesek támogatni minket a jó döntések meghozatalában, képesek építeni a szokásaink, akár pénzt is spórolhatunk velük vagy növelhetik a hatékonyságunkat illetve a támogathatják produktivitásunkat. Az okos telefonok térhódításának a pozitívuma az, hogy sokkal egyszerűbbé vált az információszerzés és ennek köszönhetően gyorsabban is tudunk haladni, fejlődni. Már csak azt kell megtanulnunk, hogy hogyan tudjuk előnyükre fordítani ezeket a modern kütyüket és a bennük rejlő lehetőséget hogyan tudjuk a legjobban kiaknázni.

Hatékonyság és Produktivitás

ClickUp

A ClickUp jóval több, mint egy sima, egyszerű projektmenedzsment szoftver.
Nagyon rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert és nem csak kisvállalkozások körében lett egyre népszerűbb, hanem olyan óriás cégek is használják már, mint példuául: Gooogle, Uber vagy a Booking.

A ClickUp az a hely, ahol bárkivel bármin dolgozhatsz és képes akár mindegyik másik alkalmazást helyettesíteni. (Igen ez egy valóban erős ígéret azonban tényleg képes.)

Több mint 800 000 csapat használja a ClickUp-ot, hogy hatékonyabb tudjanak együtt dolgozni.

A ClickUp lehetővé teszi a következőket:

 • Hogy feladatokat hozz létre és leírást, bullet pointokat valamint mellék feladatokat is hozzá tudsz rendelni.
 • A használata egyszerű és a kezelőfelülete felhasználóbarát valamint teljesen testre szabható.
 • Együtt dolgozhatsz egy vagy akár több emberrel is, de személyes feladat listádnak is használhatod akár.
 • Hogy mindig aktív maradj. Ehhez csak be kell állítanod magadnak, hogy küldjön értesítéseket.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag
Android – 3,2/5 csillag

A ClickUp segítségével a következő problémákat oldhatod meg:

 • Folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mások hogyan haladnak a munkával.
 • Egyértelműsítheted a munkafolyamatokat, így mindig tudod, hogy min kell majd dolgoznod.
 • Előre láthatod, hogy egy adott projekt mennyi időt és energiát igényel, így egyszerűbbé válik a tervezés.

Microsoft ToDoList

A Microsoft To Do egy könnyedén kezelhető teendőlista, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen megtervezheted a napi teendőidet.

Használhatod a munkád során, iskolai tanulmányokhoz vagy akár személyes teendőid elvégzéséhez is. Sőt akár mindegyikhez is, hiszen különböző listákat tudsz létrehozni, amit akár meg is oszthatsz másokkal.

Az app teljesen ingyenes, és minden funkciója elérhető átlagos felhasználók számára.
Stressz mentesítsd az életed a Microsoft ToDoList használatával.

Szervezd meg a nap legfontosabb feladatait, és teendőit. Végezd el, majd pipáld ki.

Igen pontosan ilyen egyszerű.

A legjobb, hogy ez egy többplatformos feladatkezelő app, ami azt jelenti, hogy számítógépen is tudod használni, és akár útközben is a telefonodon. Így bárhol is vagy, mindig hozzáférhetsz az aktuális feladataidhoz.

Általában a hétköznapi dolgaimat írom bele, és ha elvégeztem kipipálom.
Amikor egy projekten dolgozom (PL: Weboldal készítés) akkor nagyon megkönnyíti a munkafolyamatot, hiszen így mindig tudom, hogy mi az, amivel már kész vagyok, és mit kell még befejeznem.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,5/5 csillag
Android – 4,5/5 csillag

A Microsoft ToDoList alkalmazás segít a felhasználóknak a feladatok és a teendők nyomon követésében és menedzselésében. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak és rendezhessenek listákat, hozzáadjanak feladatokat, állítsanak határidőket, és kövessék a haladást. Az alkalmazás szinkronizálható a különböző eszközök között, így a felhasználók bármikor hozzáférhetnek a listákhoz és a feladatokhoz, és együtt dolgozhatnak másokkal is. Ezen kívül, az alkalmazás támogatja az emlékeztetők, a kategóriák, és a szűrők funkcióját is.

Brain.fm

A Brain.fm az agy számára tervezett zenét kínál, hogy javítsa az agy fókuszát, lendületét, termelékenységét és koncentrációját valamint támogatja a meditációt , lazítást és az alvást.

A brain.fm ígéretei:

 • Javítja az agy fókuszát, lendületét, termelékenységét és koncentrációját valamint támogatja a meditációt , lazítást és az alvást
 • Az applikációt a zene és környezeti hangok agyfókuszra tervezték és kombinálták a hallási idegtudományt a zenével.
 • Képes csökkenteni a feszültséget 200%-kal, valamint 29%-kal javítja a mélyalvást.
 • Nem szükséges internet kapcsolat, mivel offline is használhatjuk.
 • Jobb fókuszmegőrző technikával rendelkezik, mint a binaurális ütemű zenék/hangok.
 • Többféle agyfókusz-zene műfaj közül választhatunk, hogy illeszkedjen a hangulatunkhoz
 • A Brain.fm agyhullám zenéjét egy mesterséges intelligencia generálja, amelyet az alapoktól kezdve ők építettek.

Agyi fókusz a tudomány által támogatott

A Brain.fm helyi idegtudósokra és pszichológusokra támaszkodik, hogy ötleteket dolgozzanak ki, kísérleteket hajtsanak végre, és folyamatosan tökéletesítsék fókusz zenéiket.

Tudományos megközelítésünk olyan zenét hoz létre, amely másként szól, és másképp hat az agyra, mint bármely más zene. A binaurális ütemekkel vagy izokrón hangokkal ellentétben a Brain.fm szabadalmaztatott technológiát használ funkcionális zene létrehozására, amely erős idegi fáziszárást vált ki.

Én kifejezetten szeretem azokat a zenéket, amiket az app nyújt a számomra.
A legjobb az egészben azonban az, hogy valóban érzem a hatását és teljesen más mintha beraknék egy sima „Summer mix” válogatást vagy egy „Relax and learn music”-ot a Youtube-ról.

Mindenkinek ajánlom, hogy legalább a 3 napos próbaverziót vegye igénybe és próbálja ki, majd döntse el saját maga, hogy tapasztal-e változást.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,4/5 csillag
Android – 3,9/5 csillag

A Brain.fm alkalmazás segítségével a felhasználók zenehallgatás révén javíthatják koncentrációjukat, aludni tudnak, valamint csökkenthetik stresszüket és nyugtalanságukat. Az alkalmazás által készített zenék kifejezetten kutatások alapján lettek komponálva, hogy hatékonyan segítsenek a felhasználókban a fent említett célok elérésében.

Listonic

A listonic a legjobb bevásárló lista app a piacon.

A papír alapú bevásárló lista már a múlté, és a telefonon lévő jegyzetfüzet sem az igazi.
Inkább használd ezt az appot.

Takaríts meg rengeteg időt, és spórolj meg sok pénzt úgy, hogy tudatosan vásárolsz!
Ne költs többet csak azért, mert éppen megláttál valamit a boltba.

Tudtad?

Bevásárlólista használatával elkerülheted az impulzusvásárlásokat, így megtakarítva pénzt! Az emberek majdnem fele szokott hirtelen felindulásból termékeket vásárolni, több mint 70%-uk pedig hajlamos fizetni csupán azért, mert az adott termék le van értékelve.

A listonic használata egyszerű, praktikus, kategorizálható és rendkívül okos.

Ha éppen nincs időd, csak diktáld le neki, hogy mire van szükséged.
Ne aggódj! A listonic beszéli a nyelvedet.

Egy kényelmes, megbízható applikáció, ami valóban segít elkerülni az impulzus vásárlásokat.
Arról nem is beszélve, hogy  pénzt és időt spórolsz meg vele, szóval bőven megéri a lista elkészítésébe fektetett minimális idő.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,7/5 csillag

A Listonic alkalmazás segít a felhasználóknak a bevásárló listáik és a háztartási feladatok kezelésében. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak és szerkesszenek listákat, összeállítsanak bevásárló listákat, és megoszthassák őket másokkal. Az alkalmazás javítja az áruházban való navigációt, és segít a felhasználóknak az áruk árának figyelemmel kísérésében. Ezenkívül a Listonic alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a háztartási feladatokat, mint például a mosás, a vasalás és a takarítás feladatait is nyomon kövessék.

Sleep Cycle

A Sleep Cycle egy intelligens ébresztőóra, ami támogatja a minőségi alvásunkat és pihenésünket. Nyomon követhetjük az alvásunkat lefekvéstől egészen reggelig és mikor felébredünk egy részletes elemzéssel vár minket az alkalmazás.

Az app segíti az energikusabb napkezdésünket egy egyedülálló funkcióval, ami kizárólag akkor ébreszt fel minket, amikor enyhe alvási fázisban vagyunk.

A Sleep Cycle 5 okot ad nekünk arra, hogy imádjuk:

1. Aludjon jobban egy gyengéd ébresztéssel – A Sleep Cycle ébresztőórája felébreszti Önt, miközben Ön enyhe alvásban van, és természetes módja a nap indításának.
2. Lazítson lefekvéskor, és kövesse nyomon az alvást – részletes elemzéssel tájékozódhat alvási szokásairól.
3. Különböző alváskövető – Nincs telefon a párnája alatt, nyomon követheti az alvást, ha eszközét az éjjeliszekrényre vagy a padlóra helyezi.
4. Az Ön egészsége az első – Az alvási adatai és jelentései segítenek abban, hogy kívül-belül jól érezze magát.
5. Aludjon jobban – Lazítson, és hagyja, hogy az Alvásciklus elemezze könnyű alvását, mély alvását és általános egészségi állapotát.

Az Ingyenes funkció pedig kifejezetten jó dolgokat tartalmaz a számunkra:

 • Alváselemzés Sleep Cycle szabadalmaztatott hangtechnológiával vagy gyorsulásmérővel
 • Részletes alvási statisztikák és napi alvási grafikonok
 • Gondosan kiválasztott riasztási dallamok
 • Szundi rázással vagy enyhe dupla koppintással
 • Testreszabható ébresztőablak. Azonnali (szokásos ébresztőóra), akár 90 percig

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag
Android – 4,7/5 csillag

A Sleep Cycle alkalmazás segítségével az alvás minőségét lehet javítani. Az alkalmazás alvás közben figyeli a mozgást, és ébresztést állít be azokban az időszakokban, amikor a felhasználó a legkevésbé mozog, így ébredés után frissebbnek érzi magát. Az alkalmazás rögzíti az alvási adatokat, és segít megérteni az alvási szokásokat, hogy javíthassunk rajtuk. Emellett az alkalmazás rendelkezik ébresztő funkcióval is, amely segít felébredni az alvás mély fázisából, így frissebbnek érzi magát a nap kezdetén.

Lastpass

A LastPass egy jelszókezelő, amely egy online széfben (titkosított tárolóban) védi a jelszavainkat és egyéb személyes adatainkat. (PL: Különböző címeket, jegyzeteinket vagy akár bankkártya adatainkat.)

Elérhető minden platformon és működése ugyanolyan, mint ha a böngészőbe mentenéd a jelszavaidat. –  vagyis képes automatikusan kitölteni a bejelentkezési adatokat, ha azokat már elmentették egyszer

A LastPass tárolójából jelszavakat és bejelentkezési adatokat tárolhatunk, online vásárlási profilokat hozhatunk létre, sőt még képes erős jelszavakat is generálni.

Ha valaki biztonságba szeretné tudni a jelszavait és egyéb adatait annak erősen ajánlom.
Én is már több mint 2 éve használom és őszintén szólva én nagyon sok oldalhoz nem is tudom a jelszavamat, de nem is szükséges, hiszen itt van a LastPass alkalmazás.

Ingyenesen használható azonban ahhoz, hogy egyszerre több eszközön is használni tudjuk már előfizetés szükséges. – Ha nincs akkor csak vagy telefonon, vagy számítógépen tudod használni de a kettőt egyszerre nem engedi. (Az egyikből kijelentkeztet.)

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,5/5 csillag
Android – 3,6/5 csillag

A LastPass alkalmazás segít a felhasználók számára, hogy biztonságosan tárolják és hozzáférjenek jelszavukhoz és más érzékeny információikhoz. Az alkalmazás jelszókezelő funkciót biztosít, amely automatikusan eltárolja a jelszavakat és bejelentkezési adatokat, így a felhasználók nem kell, hogy emlékezzenek minden egyes jelszóra. Továbbá az alkalmazás biztosítja a jelszavak szinkronizálását több eszköz között, valamint jelszótesztelést és tanácsokat is nyújt a jelszavak erősítésére.

Plantie

A Plantie egy fókusz applikáció, ami segít fókuszálni, és maximálizálja a hatékonyságodat.

Ha neked is könnyen elvonja mindig valami a figyelmedet, akkor ajánlom, hogy töltsd le ezt az appot és kezd el beiktatni a használatát a mindennapjaidba.

Legyen szó tanulásról, munkáról vagy bármi egyéb elfoglaltságról, a Plantie segít fókuszálni és hatékony munkát végezni.

Kezd el a feladatodat, összpontosíts 25 percig (vagy amennyit beállítasz magadnak), és ha képes vagy 25 percig fókuszáltan dolgozni, vagyis nem nyúlsz a telefonodhoz és nem váltasz alkalmazást a telefonodon, akkor az alkalmazás megjutalmaz téged 1 virtuális érmével, amit aztán különböző növényekre válthatsz be.

Hasonló, mint a pomodoro technika, sőt egy az egyben ugyan az, csak egy játékosabb formában és még statisztikákat is kapunk a teljesítményünkről.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag (Csak IOS-re elérhető!)

A Plantie alkalmazás segít az embereknek a növényeik gondozásában, így azok egészségesek és virágzók maradnak. Az alkalmazás tippeket, tanácsokat és emlékeztetőket kínál a növények öntözéséről, átültetéséről, napfényigényéről és egyéb fontos gondozási teendőkről. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a növényeik növekedését, és megosszák őket másokkal.

Protonmail

A ProtonMail egy olyan biztonságos e-mail szolgáltatás, amely a privát kommunikációra összpontosít. Az alkalmazás védi a felhasználók e-maileit a titkosítással, hogy megvédje őket a visszaélésektől és a kíváncsi szemektől.

A ProtonMail biztonságos bejelentkezést és jelszókezelést biztosít, valamint automatikusan törli az e-maileket a szervereiről egy bizonyos idő után. Az alkalmazás nem rögzíti a felhasználók IP címét, és nincs hozzáférésük a titkosított e-mailek tartalmához.

ProtonMail is lehetőséget biztosít az e-mailek továbbítására és a címek importálására más e-mail szolgáltatókból, továbbá a felhasználók küldhetnek és fogadhatnak e-maileket más ProtonMail felhasználóktól és más e-mail szolgáltatók felhasználóitól is.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,1/5 csillag
Android – 3,6/5 csillag

Az alkalmazás használatával a felhasználók biztos lehetnek abban, hogy e-maileiket titkosítva küldik és fogadják, így csak a címzett és a küldő tudja olvasni azokat. A ProtonMail használatával a felhasználók megvédhetik magukat a kémkedéstől, a visszaélésektől és a hackerektől, valamint biztosíthatják az adatvédelmet és a magánéletet.

Spotify

A Spotify-on tengernyi zene és podcast közül válogathatsz.
Hallgathatsz előadókat és albumokat, illetve kedvenc számaidból saját műsorlistát hozhatsz létre.

Az ingyenes verzióban reklámok találhatóak, és a zenék lejátszása csak véletlen sorrendben működik.

A prémium verzió havonta 4.99 EUR, vagyis kb 1.900 Ft, de ha valaki normálisan szeretné használni, akkor szerintem mindenképpen megéri ezt a havi összeget.

A Spotify-on egyre több funkció elérhető és már videós formát is elkezdték ezerrel tolni a platformon, valamint egyre több a jó minőség podcast ezért mindenképpen ajánlom, hogy használd vagy legalább próbáld ki az appot.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés: 
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

A Spotify alkalmazás segít a felhasználóknak zenei tartalmakat, Podcasteket hallgatni és felfedezni. Az alkalmazás rendelkezik egy nagyméretű zenei adatbázissal, amelyben több ezer dal és album található. A felhasználók könnyedén kereshetnek és hallgathatnak zenéket számos különböző módon, például albumok, előadók, lejátszási listák, rádiós adások stb. alapján vagy akár válogathatnak a különböző nyelvű és tematikájú Podcastek között is. Az alkalmazás támogatja a háttérlejátszást, az offline hallgatást, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók létrehozzanak és megosszanak saját lejátszási listáikat másokkal.

Notion

A Notion egy termelékenység és szervezési alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen kezeljék feladataikat, jegyzeteiket, projektjeiket és adatbázisaikat.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre használják a listákat, táblázatokat, emlékeztetőket és más eszközöket, hogy szervezzék a mindennapi tevékenységeiket. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és együtt dolgozzanak másokkal a projektjeiken, valamint hozzáférést biztosít a felhasználók számára a dokumentumokhoz, fájlokhoz és más adatokhoz.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,0/5 csillag
Android – 4,1/5 csillag

A Notion segít a felhasználóknak javítani a termelékenységüket és növelni a szervezettségüket.

Telegram

A Telegram egy ingyenes, nyílt forráskódú, biztonságos és gyors üzenetküldő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges üzeneteket, fényképeket, videókat, hangfelvételeket és dokumentumokat küldjenek egymásnak egy okostelefonon vagy számítógépen. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a csoportos beszélgetések indítását és a privát beszélgetések titkosítását is.

A Telegram-ot én a Facebook messenger helyett használom ugyanis sokkal kevesebb a zavaró tényező, mint az említett messengeren.

 • Nincsenek megjelenő hirdetések a beszélgetések között
 • Sokkal kevesebb a zavaró tényező (PL: Nincsenek sorba állítva az online ismerősök – így nem érez az ember késztetést arra, hogy „csak úgy” valakire ráírjon csevegni.
 • A felülete sokkal egyszerűbb, kevesebb a böngészni való és nem arra törekszik, hogy minél több időt tölts az alkalmazásban. – Ellenben a Facebokkal.

A Telegram tehát ezekért került fel a listára, mivel egy kimondottan jó alternatívája a Messengernek és közben nem kell teljesen elszigetelődnöd az emberektől sem.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés: 
IOS – 4,3/5 csillag
Android – 4,3/5 csillag

A Telegram alkalmazás segítségével a felhasználók biztonságosan és gyorsan cserélhetnek üzeneteket, fényképeket, videókat és fájlokat másokkal. Az alkalmazás lehetővé teszi a csoportos beszélgetések létrehozását, valamint az üzenetek végpont-végponti titkosítását is. Az alkalmazás felhasználóbarát interfészt és számos funkciót kínál, mint például a szolgáltatások automatikus visszakeresését, a programozott üzeneteket, a botokat stb.

SimpleMind

A SimpleMind egy gondolattérkép applikáció, ami képes elmekapcsolatokat és ötleteket megjeleníteni. Ezáltal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy látványosan rendezhessék el ötleteiket és információikat.

Segít a felhasználóknak diagramokat, koncepciós térképeket és folyamatábrákat készíteni, hogy jelenítsék meg ötleteiket és gondolataikat

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,5/5 csillag
Android – 4,5/5 csillag

Az alkalmazás segít a felhasználóknak rendezni és átlátni az információikat, valamint a kreatív gondolkodást és a problémamegoldást is segíti.

Focus To-Do

Maradj mindig fókuszban és tedd egyszerűbbé a dolgaidat.

A Focus To-Do egy egyszerűen használható idő- és feladatkezelő alkalmazás, amely segít a feladatok kezelésében bárhol/bármikor, és segít a feladatok hatékony elvégzésében. Milliók használják világszerte ezt az alkalmazást, hogy produktívabbak és hatékonyabbak legyenek.

A Pomodoro Technika alapján készült

Állíts be egy végrehajtási időt a feladatra, koncentrálj az idő végéig és figyeld meg, hogy mennyivel termékenyebb és hatásosabb leszel.

Minden egy helyen

Használhatod tervezéshez a munkában és a tanulásban, rögzítheted a vásárlási listákat, beállíthatod az születésnapi emlékeztetőket vagy rendezheted a napirended. A Focus To-Do segít elvégezni mindent az életben és a munkában.

Részletes statisztikák

Segít elemezni a munkaidőt és a feladatok teljesítését, az időt, amit a munkára naponta/hetente/havonta fordítasz, és az időarányt a projektjeidben. Hatékonyság felső fokon!

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés: 
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,7/5 csillag

A Focus To-Do alkalmazás segít a felhasználóknak a koncentrációjuk javításában és a feladatok hatékonyabb elvégzésében. Az alkalmazás használatával a felhasználók képesek lesznek meghatározni a céljaikat, beosztani az idejüket és nyomon követni a haladásukat. Az alkalmazás segítségével a felhasználók képesek lesznek megtalálni a legjobb időpontot a munkához, és elkerülni a késleltetéseket. Az alkalmazás ösztönzi a felhasználókat a munka elvégzésére és jutalmazza őket a feladatok elvégzéséért.

Structured - Daily Planner

A STRUCTURED – DAILY PLANNER egy olyan alkalmazás, amely segít a felhasználóknak szervezni és rendszerezni a napi teendőiket, feladatokat és céljaikat.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak és menedzseljék a feladatlistáikat, ütemezési naptárakat, emlékeztetőket és célokat. Az alkalmazás általában lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kategóriákba rendezhessék a feladatokat, és szűrhetik őket időbeli, priorítás szerint, vagy más szempontok alapján.

Az alkalmazás kínálhatja még funkciókat, mint például a feladat megosztása másokkal, a feladatok állapotának követése, vagy a feladat dokumentációja. Ezen kívül az alkalmazás általában lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jelöljék be a kész feladatokat, és kövessék a haladásukat.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag

Az alkalmazás általában könnyen használható felületet kínál, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák a felhasználói felületet, valamint a funkciókat, hogy megfeleljenek az egyéni igényeiknek. A STRUCTURED – DAILY PLANNER alkalmazás azoknak a felhasználóknak készült, akik szeretnének rendszerezni és szervezni a napi teendőiket, feladatokat és céljaikat, hogy hatékonyabban használhassák az időjüket és elérhessék a céljaikat.

Habitica

A foodpanda egy étel és élelmiszer kiszállításra alkalmas app.

Sokan arra használják, hogy rendeljenek valami gyorskaját maguknak, és ezzel megspórolják az idejük egy részét. Ezzel nem is lenne gond, de pénzügyileg nem a legjobb megoldás, és általában nem egészséges ételeket rendelnek az emberek, szóval én most nem ez miatt tettem fel a listára.

Amiért felkerült a listára az az, hogy már online is intézheted a nagy bevásárlásaidat.
Na és pontosan ezzel lehet időt, és pénzt megtakarítani.

Listonic segítségével összeállíthatod a heti/2 heti bevásárolni valódat, és a foodpandán keresztül megrendelheted.

Ennek a tervezett és tudatos vásárlásnak köszönheted azt, hogy a kosaradba csak az fog belekerülni, ami a listán szerepel.

Így elkerülheted az impulzusvásárlásokat és tényleg sokat spórolhatsz meg.
Mind időben, mind pénzben.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag
Android – 3,8/5 csillag

A Habitica alkalmazás segít az önfegyelem és a szokásformálás folyamatában azáltal, hogy játékos formában teszi ezt. Az alkalmazás egy szerepjátékos játékot kínál, ahol a felhasználó egy virtuális karaktert irányít, és végzi el a feladatokat, amelyeket magának adott. A feladatok teljesítésével a karakter szintet lép, szerzett tapasztalati pontjaival fejlesztheti képességeit, és új eszközöket és ruhákat szerezhet. Az alkalmazás nagyszerű eszköz a szokásformálásra és az önfegyelem fejlesztésére, mivel játékos formában teszi ezt.

Sport és Életmód

Yazio

A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz, vagy éppenséggel hízhatsz, növekedhetsz.

A kalóriaszámlálás tény, hogy sok időt emészt fel egy olyan embertől, aki nem versenyszerűen végzi az edzést és csak szimplán szeretne jobban kinézni. – A Yazio azonban ezt tényleg jelentősen egyszerűbbé teszi, hiszen csak be kell írnunk, hogy mit ettünk és a hatalmas adatrendszerének köszönhetően automatikusan ki írja, hogy mit és mennyit tartalmazott az adott étel/ital.

Az alkalmazás a következőket ígéri nekünk:

 • Ingyenes letöltés és regisztráció
 • Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz
 • Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében
 • Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.
 • A kalóriák, a szénhidrát, a fehérje és a zsírok mennyiségének nyomon követése
 • Hozz létre ételeket, adj hozzá kedvenceket, vagy vigyél be új ételeket
 • Másold át gyorsan és könnyen a naplódban a bejegyzéseket más napokra
 • Beépített vonalkódolvasó a gyors ételkereséshez
 • Sportok, testmozgások és mindennapos tevékenységek nyomon követése
 • Kalóriakalkulátor ahhoz, hogy számolni és követni tudd, hány kalóriát égettél el
 • A súlykövetővel dokumentálhatod a testsúlyodat
 • Az étrended és az elért eredményeid kiértékelése érthető diagramok segítségével

A PRO verzió nagyon sok extrát tud ezért, ha valaki komolyabban veszi az edzést és szüksége van plusz információra, motivációra és egyéb tippekre vagy recept ötletekre akkor nagyon megéri kiváltani és előfizetni rá.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naponta rögzítsék étkezéseiket, kalória-, fehérje-, szénhidrát- és zsírtartalmát, valamint lépéseiket és alvásukat. Az alkalmazás kalóriaszámláló funkcióval rendelkezik, amely segít a felhasználóknak elérni fogyókúrás céljaikat, és adatokat gyűjt az ételekről, amelyeket a felhasználók fogyasztanak. A Yazio alkalmazás segítségével a felhasználók nyomon követhetik étkezési szokásaikat, és tudatosabban dönthetnek a fogyasztandó ételekről, valamint elérhetik fogyókúrás céljaikat.

Daylio

A Daylio egy INGYENES naplóalkalmazás, amivel szavak nélkül is képes vagy a naplóvezetésre.

Mindig is akartam naplót vezetni, hiszen annyira jó visszatekinteni arra, hogy mikor mit csináltam, de valahogy sosem tudtam rávenni magamat arra, hogy minden este leüljek és naplózzam az aznapi tevékenységeimet.

De ez nem probléma, hiszen itt van ez a fantasztikus alkalmazás, amivel most már bármikor nyomon tudom követni saját magamat.

A Daylio ingyenes verziója bőven kínál annyi lehetőséget, ami miatt érdemes elkezdened a használatát.

„Válaszd ki a hangulatod, és bökj rá a napközben végzett tevékenységeidre – ilyen egyszerű! Ha szeretnéd, megjegyzések hozzáadásával akár hagyományos stílusú naplót is vezethetsz. A Daylio összegyűjti a feljegyzett hangulataidat és tevékenységeidet a statisztikákban és a naptárban, így jobban megértheted a szokásaidat. Kövesd figyelemmel a tevékenységeidet és találj összefüggéseket, hogy még produktívabb lehess!” – Daylio app

Több mint 3 hete használom az alkalmazást, és annyira odaáig vagyok érte, hogy egy nagy akció alkalmával befizettem magamat prémium felhasználónak egy teljes évre, és mindössze 3500 Ft-ért minden funkcióját korlátlanul használhatom.

Az alkalmazás néhány funkciója a következő:

 • Személyre szabható tevékenységek, és ikonok. (Prémium felhasználóknak több mint 2000+ ikon.)
 • Havi/Éves hangulat és tevékenység statisztika. (Prémium felhasználóknak több, részletesebb statisztika.)
 • Biztonsági mentések, hogy ne vesszen kárba semmi. (Prémium felhasználóknak automatikus biztonsági mentés)
 • Célkitűzés, intenzitás beállításával és emlékezetővel. (Prémium felhasználóknak korlátlan célkitűzés áll rendelkezésükre és korlátlan emlékeztető, míg Basic felhasználóknak csak egy darab célkitűzés, és korlátolt mennyiségű emlékeztető.)
 • PIN-kóddal zárható, és biztonságban tarthatod az összes naplóbejegyzésedet.

Én úgy gondolom, hogy megéri kiváltani a prémium verziót.

Nem csak, hogy több statisztikát kapunk magunkról, több célt tűzhetünk ki, és több emlékeztetőt használhatunk, hanem még jobban személyre tudjuk szabni az alkalmazást, és azzal, hogy pénzt adunk kiérte, még elhivatottabbá válhatunk az applikáció használatával.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,7/5 csillag

A Daylio lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naponta rögzítsék érzelmi állapotukat, eseményeket, tevékenységeket és kommentárokat. Az alkalmazás segítségével a felhasználók könnyen átláthatóvá tehetik a kapcsolatot az érzelmek és az élet eseményei között. Az alkalmazás statisztikákat készít az érzelmi állapotokról, amelyek segítenek a felhasználóknak megérteni, mely napokon voltak boldogabbak, szomorúbbak, stb. A Daylio alkalmazás segítségével a felhasználók növelhetik önismeretüket és tudatosabban kezelhetik érzelmeiket, valamint javíthatják mentális egészségüket.

FitCoach

Fitcoach egy edzéstárs alkalmazás, amely a felhasználók személyre szabott edzésterveket és diétákat kínál. A felhasználók beállíthatják az edzési céljaikat, például izomtömegnövelést, zsírégetést, vagy egészségügyi célokat, és az alkalmazás egy edzéstervt hoz létre számukra.

Az edzéstervek magukban foglalják az edzések gyakoriságát, az edzések időtartamát és az edzések részletes leírását, valamint az edzésekhez kapcsolódó videókat is. Az alkalmazás továbbá a felhasználók számára egy diétatervet hoz létre, amely segíti őket a céljaik elérésében.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,6/5 csillag
Android – 4,2/5 csillag

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék az edzéseiket, valamint a testsúlyukat, testzsírszázalékukat és izomtömegüket.

Sweatcoin walking step tracker

A Sweatcoin Walking Step Tracker egy olyan alkalmazás, amely a felhasználók séta lépéseit nyomon követi, és virtuális valutát, a „Sweatcoin” -ot jutalmaz a felhasználóknak a lépéseik alapján. Az alkalmazás GPS-t használ a felhasználók mozgásának nyomon követéséhez, és konvertálja a lépéseket Sweatcoinba. A felhasználók ezután használhatják a Sweatcoint a boltban található termékek és szolgáltatások vásárlására.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,6/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a lépéseiket, és elérjék céljaikat, valamint lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy jutalmazza őket a mozgásért.

Calm - Sleep, Meditate, Relax

Calm egy alkalmazás, amely a nyugalom és a relaxáció segítésére szolgál. Az alkalmazás egy sor eszközt és gyakorlatot kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak csökkenteni a stresszt és növelni a nyugalmat.

Az alkalmazás tartalmaz meditációs gyakorlatokat, amelyek segítenek a felhasználóknak elsajátítani a meditáció technikáját, és megtanulni, hogyan kezeljék a stresszt és a feszültséget.

Továbbá az alkalmazás tartalmaz hangos alvást segítő anyagokat, mint például alvás előtt mesék, zenék, hangok, amelyek segítenek a felhasználóknak elaludni és elérni egy pihentető alvást. alkalmazás is tartalmaz mémeket, cikkeket és tippeket amelyek segítenek a felhasználóknak jobban megérteni a stressz és a nyugalom kapcsolatát és hogyan kezeljék azokat.

Ingyenesen használható?
Nem, az ingyenes verzióban 39 különböző környezet hang elérhető és pár videó, de zenéért és minden más tartalomért fizetnünk kell.

Értékelés:
IOS – 4,4/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

Az alkalmazás segítségével a felhasználók elérhetnek egy választékot meditációs gyakorlatokból, amelyek segítenek abban, hogy csökkentsék az stresszt, növeljék a koncentrációt és javítsák az alvást. Az alkalmazás tartalmaz egy úgynevezett „szerelmi időszakot” is, amely segít a felhasználóknak megtanulni, hogyan legyenek jelen és élvezzék az életet. Az alkalmazás tartalmaz számos zenés meditációt, amelyek segítenek a felhasználóknak elérni a nyugalmat és a relaxációt. Az alkalmazás segítségével a felhasználók elérhetik a nyugodtabb életet, és javíthatják mentális és fizikai egészségüket.

Munch

A Munch.hu egy olyan platform, ami segít csökkenteni az ételpazarlást, az éttermek, pékségek és szállodák kedvezményesen értékesítve az el nem adott, de még fogyasztható minőségű ételeiket.

Az ételek megrendelhetők és átvehetők a honlapon keresztül, ahol számtalan vendéglátóhely kínálja a szolgáltatást. A csomagok a rendeléstől függően az eredeti áránál legalább 40%-kal olcsóbbak, és a vásárlók nem tudják előre, pontosan milyen ételek kerülnek a csomagba, ami tovább fokozza az élményt.

„Az kerül bele a csomagba, ami éppen az adott napon megmarad, így a meglepetés öröme mellett új fogásokat is fel tudunk fedezni, miközben nem kell azon gondolkodni, hogy mit is együnk. A kezdetektől egyeztettünk vendéglősökkel, üzletvezetőkkel, beépítettük a visszajelzéseiket: egy minél egyszerűbb platform kialakítására törekedtünk” 

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,5/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

A ClickUp segítségével a következő problémákat oldhatod meg:

 • Folyamatosan nyomon tudod követni, hogy mások hogyan haladnak a munkával.
 • Egyértelműsítheted a munkafolyamatokat, így mindig tudod, hogy min kell majd dolgoznod.
 • Előre láthatod, hogy egy adott projekt mennyi időt és energiát igényel, így egyszerűbbé válik a tervezés.

Tanulás

Scribd

A Scribd egy digitális könyvtár és egyben hangos könyvtár.

Itt PDF formában is szerepelnek könyvek, amiket elolvashatsz, egyben meghallgathatsz.

A Scribd-en sokkal nagyobb a választék, és található elég sok magyar nyelvű tartalom, míg a VOIZ-on kevesebb a tartalom.

A Scribd-en elkezdheted az olvasást teljesen INGYEN 1 teljes hónapon keresztül. Ezután csak 9.99$-árt kell fizetned havonta, ha elégedett vagy, és szeretnél előfizető maradni.

A Scribd nyújtja szerintem a leghatékonyabb megoldást. Hiszen egyszerre hallgathatod és olvashatod is a könyvet, mindezt akár 1,5x-2-es sebességen. – Így jóval gyorsabban tudsz jelentősen több információt feldolgozni.

Ingyenesen használható?
Nem, de ingyenesen kipróbálhatod 30 napon keresztül.

Értékelés:
IOS – 4,6/5 csillag
Android – 4,6/5 csillag

Az alkalmazás segítségével a felhasználók böngészhetnek a könyvtárban, kereshetnek könyveket és áttekinthetik a tartalmakat, mielőtt letölnének vagy vásárolnának.

VOIZ

A VOIZ egy szimpla hangos könyvtár. Tehát csak és kizárólag hallgatni tudod a könyveket.

Jelentősen kevesebb a tartalom mint Scribd-en, de található azért több olyan tartalom is, ami a Scribd-en nem szerepel.

A VOIZ használatát egy 90%-os kupon kóddal indíthatod, ami által 499 Ft-ot kell csak fizetned a szolgáltatásért, és 1 teljes hónapig használhatod. Amennyiben elégedett vagy, és szeretnél előfizető maradni akkor havonta 4.990 Ft-ot kell fizetned a tagságodért.

A VOIZ szerintem akkor a leghatékonyabb megoldás a számodra, ha meg van fizikai formában is a könyv (vagy akárd e-bookon) és együtt használod a kettőt. Tehát, ha egyszerre hallgatod és olvasod is a könyvet, mindezt 1,5x-2-es sebességen.

Ingyenesen használható?
Nem, de 1 hónapot ki tudsz próbálni 500 Ft-ért.

Értékelés:
IOS – 3,9/5 csillag
Android – 5/5 csillag

Az alkalmazás segítségével a felhasználók hallgathatnak könyveket offline, valamint elmenthetik a kedvenc könyveiket, hogy később is elérhetőek legyenek. Az alkalmazás segítségével a felhasználók gyorsan és könnyen kereshetnek könyveket, és azokat kategóriák szerint rendezhetik. Az alkalmazás egyéni beállításokat is biztosít, amelyek segítenek a felhasználóknak a hallgatás során kényelmesebbé tenni az élményt. Az alkalmazás támogatja az automatikus lejátszás, az időzítőt, a nyomógombos vezérlést, a hangerőszabályozást, és még sok más hasznos funkciót, hogy segítsen a felhasználóknak elmélyülni a hallgatás élményében.

Quizlet

A Quizlet egy szuper alkalmazás a nyelvtanuláshoz.
Bár én inkább csak a szavak tanulásához használom, és ajánlom.

Egyszerűen létre tudsz hozni magadnak tanuló kártyákat, de mások által elkészített flashcardok-ból is tanulhatsz.

Az ingyenes verzió használatával is jól lehet új szavakat elsajátítani, azonban a legjobb a prémium megoldás. Ugyanis míg ingyenes felhasználóval csak szavakat tartalmazó, egyszerű memóriakártyákból tanulhatunk, addig a prémium fióknak köszönhetően már képeket is hozzárendelhetünk a memóriakártyákhoz. (Ezzel hatékonyabbá tehetjük a tanulást, hiszen vizuálisan jobban megragad az ember fejében konkrétan minden.)

A 7 napos INGYENES próbaverzió után lehetőségünk van megvásárolni a prémiumszolgáltatást is, ami 1 teljes évre szól, és 12.490 Ft-ba kerül. De persze tanulhatunk ingyenesen is.

Utazás közben sokkal jobb időtöltés új szavakat tanulni/memorizálni, mint a Facebookot görgetni, vagy Chatelgetni.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,8/5 csillag

Az alkalmazás segítségével a felhasználók létrehozhatnak saját tanulókártyákat, teszteket, flashcardokat, valamint játszhatnak interaktív tanuló játékokat, hogy megtanulják az új információkat. Az alkalmazás támogatja az önálló tanulást, és a felhasználók könnyen oszthatják a tanulókártyáikat másokkal, és együtt tanulhatnak. Quizlet alkalmazás segít a felhasználóknak megtanulni szókincset, történelmet, matematikát, tudományt, és még sok más témát, valamint azokat megtartani a későbbiekben. Az alkalmazás segítségével a felhasználók javíthatják a tanulási készségeiket és javíthatják a teljesítményüket az iskolában, valamint más tanulási környezetekben.

Duolingo

A Duolingo egy brutálisan jó nyelvtanuló applikáció, ami talán a legnépszerűbb a világon.

A Duolingóval a tanulás szórakoztató és kutatások igazolták hatékonyságát! A rövid leckék teljesítésével pontokat szerzel, amelyekkel új szinteket oldasz fel, miközben a mindennapi életben használható kommunikációs készségekre teszel szert.

Nézzük mit ígér nekünk az applikáció:

Hatékony és eredményes – Tanfolyamaink hatékonyan és eredményesen fejlesztik az olvasási, szövegértési és beszédkészségeket.

Személyre szabott tanulás – A legfejlettebb MI és nyelvtudomány kombinálásával a leckék személyre szabottak, hogy a megfelelő szinten és ütemben tanulhass.

Motivált maradsz – Játékos funkciókkal, szórakoztató erőpróbákkal és barátságos kabalánk, Duo, a bagoly emlékeztetőivel megkönnyítjük a nyelvtanulási szokás kialakítását.

Szórakozz! – A hatékony nyelvtanulásnak nem kell unalmasnak lennie. Kihívást jelentő feladatokkal és vicces karakterek segítségével mindennap fejleszd a tudásod!

Nagyon sokat használtam a Duolingo-t így bátran tudom állítani, hogy nagyon hasznos és valóban segíti a tanulás folyamatát. – Azonban szavak tanulására szerintem nem a legjobb választás ezért az ajánlom, hogy aki szeretne új nyelvet elsajátítani az használja a Quizlet-et és a Duolingot együtt.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag
Android – 4,5/5 csillag

Az alkalmazás segítségével a felhasználók gyakorolhatják a nyelvtanulást a mindennapi életben hasznosítható szókincs és kifejezések megtanulásával, valamint az olvasás, írás és beszéd készségeinek fejlesztésével. A Duolingo alkalmazás remek eszköz a nyelvtanulásban, a felhasználók számára pedig könnyen és élvezetesen tanulhatnak új nyelveket, mindezt pedig bárhonnan, bármikor elérhető módon, a mobil eszközükön.

Ted

A TED (Technology, Entertainment, Design) egy alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elérjék a TED konferencia beszédeket és videókat. Az alkalmazás tartalmaz egy különféle témájú, minőségi tartalmakat, mint a tudomány, a technológia, a művészetek, a jó cselekedetek, az innováció és a tanulás.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a világ legnépszerűbb és legelismertebb beszélőitől származó elgondolásokhoz, ötletekhez és inspirációhoz, valamint megismerhetik a legújabb trendeket és fejleményeket a különböző tudományos és üzleti területeken.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,6/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

Az alkalmazás segít a felhasználóknak elérni a világ legnépszerűbb és legelismertebb beszélőitől származó elgondolásokat, ötleteket és inspirációt, valamint megismerni a legújabb trendeket és fejleményeket a különböző tudományos és üzleti területeken. Az alkalmazásban található tartalmak segítenek a felhasználóknak nyitni az új gondolatokra, inspirálódni, és javítani az életminőségüket.

Udemy

A Udemy egy online tanulási platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tanuljanak új készségeket, képzéseket és kurzusokat különféle témákban. Az alkalmazásban elérhetővé teszik a felhasználók számára a különböző oktatók által készített kurzusokat, beleértve az informatikát, a marketinget, az üzleti életet, a jogi ismereteket, a jógát, a főzést és még sok mást.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók kényelmesen tanulhatnak bármikor és bárhol, és elérhetik a tanulási céljaikat.

Ingyenesen használható?
Nem

Értékelés:
IOS – 4,8/5 csillag
Android – 4,4/5 csillag

A Udemy alkalmazás segítségével a felhasználók elérhetik az Udemy tanfolyamait és kurzusait, és offline módban is hozzáférhetnek a tananyagokhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén keresgéljenek a kurzusok között, és jelentkezzenek be őket, valamint kövesse a haladásukat és töltsék le a tananyagokat. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatban legyenek a tanárokkal és a többi hallgatóval, valamint hozzáférjenek a tanulási segédanyagokhoz és a feladatokhoz.

Pénzügyek

Wise

A számlanyitást INGYENESEN, percek alatt elvégezhetjük és ügyintéző sem szükséges hozzá.

Ez még nem minden ugyanis nincsenek havi díjak sem. – vagyis nem kell csak azért fizetnünk, mert van egy bankszámlánk és az értesítések sem plusz szolgáltatásként számolják fel, mint a hazai bankok.

A bankkártyának azonban van egy egyszeri 2.390 Ft-os költsége.

A Revolut nagy hátránya, hogy nem elérhető forint alapú bankszámla, míg a Wise-nál igen. (Ezért érdemes a kettőt kombinálva használni. PL: A Revolutnál a devizaváltás ingyenes *Előfizetéstől függ a váltási limit*, de a Wise-nál elérhető forint alapú bankszámla.) Valamint a Wise kriptotőzsde oldalakra nem tud utalni, míg a Revolut igen.

A Wise nagyon sok olyan lehetőséget biztosít a számunkra, ami azok számára, akik csak itthoni bankoknál voltak, még teljesen ismeretlen. Pontosan ezért is érdemes alaposan utána nézned, ha szeretnél egy számlát nyitni.

2022 év végén fog lejárni a bankkártyám és én már nem tervezek magyar banknál számlát nyitni, ezért idővel írok egy beszámolót a Wise-al kapcsolatos tapasztalataimról.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,7/5 csillag
Android – 4,1/5 csillag

A Wise alkalmazás segít az online pénzügyi tranzakciókban, például valutaátváltásokban, pénzküldésben és befizetésekben. Az alkalmazás használatával az ügyfelek könnyedén és biztonságosan tudnak pénzt küldeni és fogadni különböző országokban, és így spórolni az alacsonyabb átváltási árakon és a banki tranzakciós díjakon.

Regisztrálj ezen a linken keresztül és jutalmul kapsz egy akár 150.000 Ft-os díjmentes utalási lehetőséget: [WISE MEGHÍVÓ]

Revolut

A Revolut az egyetlen app, ami szükséges a pénzügyeidhez.

Egyszerű pénzkezelés, utazási kedvezmények, Kripto, befektetések és akár díjmentes valutaváltás. – Ezt mindig megtaláljuk a Revolutban.

A számlanyitást INGYENESEN, percek alatt elvégezhetjük és ügyintéző sem szükséges hozzá.
Ez még nem minden ugyanis nincsenek havi díjak sem. – vagyis nem kell csak azért fizetnünk, mert van egy bankszámlánk és az értesítések sem plusz szolgáltatásként számolják fel, mint a hazai bankok.

A bankkártyának azonban van egy egyszeri 2.400 Ft-os költsége. (De telefonról is tudod használni és nem kötelező megigényelni a bankkártyát.)

Különböző csomagokra azonban fizethetünk havi díjat, amik más-más feltételeket kínálnak és lehetőséget szabnak a számunkra. – De ha csak egyszerű mezei felhasználók vagyunk, akkor elég lehet az ingyenes csomag is a számunkra, tehát nem kötelező a használatáért fizetni.

A Revolut nagyon sok olyan lehetőséget biztosít a számunkra, ami azok számára, akik csak itthoni bankoknál voltak, még teljesen ismeretlen. Pontosan ezért is érdemes alaposan utána nézned, ha szeretnél egy számlát nyitni.

A mostani időszakban itt tartom a pénzem egy részét, mivel a forint eléggé rosszul teljesít mostanában, így érdemes átváltani másik valutába és ott tartani, hogy ne veszítsen az értékéből. (Ez nem pénzügyi tanácsadás, csak egy szimpla megjegyzés. Én így tettem.)

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,9/5 csillag
Android – 4,5/5 csillag

A Revolut alkalmazás segítségével a felhasználók könnyedén kezelhetik valutáikat, válthatnak valutát, küldhetnek és fogadhatnak pénzt, valamint készpénzes visszavonásokat is végezhetnek. Az alkalmazás valós idejű árfolyamokat biztosít és számos funkciót kínál, mint például a kártya blokkolás/feloldás, a tranzakciók nyomon követése, és az összes tranzakciók exportálása. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén menedzseljék pénzügyeiket, és a világ bármely pontján biztonságosan végezzenek tranzakciókat.

 1. Regisztrálj a Revolut-számlára az egyedi ajánlási hivatkozással.
  [REVOLUT MEGHÍVÓ]
 2. Igazold a személyazonosságodat úgy, hogy megfeleljen a Revolut ügyfél-azonosítási ellenőrzésén.
 3. Tölts fel pénzt egy másik bankszámla összekapcsolásával vagy bankkártya használatával.
 4. Rendelj meg egy fizikai Revolut-kártyát (a kézbesítésért díjat számolhat fel a Revolut, ami egy sima kártya esetében kb 2.300 Ft)
 5. Vásárolj 3 alkalommal legalább 1000 Ft összegért a virtuális vagy a fizikai kártyáddal. (Csak a valódi vásárlások számítanak, az átutalások, szerencsejátékok, ajándéktárgyak stb.. NEM érvényes!)
 6. Írj nekem és én megtérítem a kártyád költségét, így te is jól jársz. (info@evolveproject.hu e-mail címre!)

Recash

Fejezd be a hűségpontok halmozását!

Használd az ingyenes RECASH alkalmazást hűségkártyák helyett, amely automatikusan visszatéríti a pénzt a bankkártyás vásárlásaid után. (2-20% visszatérítés)

A RECASH által a pénzed egy része mindig vissza kerül a zsebedbe. Automatikus pénzvisszatérítés extra teendők nélkül. Szabadon felhasználhatod a visszatérített pénzt, anélkül, hogy hűségpontokat kellene gyűjtened.

A RECASH az általad megadott banki adatok alapján automatikusan jóváírja a bankkártyás vásárlásaid után járó pénzvisszatérítéseket az alkalmazásodban.

Egyszerű használat, még egyszerűbb jóváírás:

 1. Adj meg minden szükséges adatot és engedélyezd a pénzvisszatérítést.
 2. Csekkold le vásárlás előtt a visszatérítendő összeg értéket.
 3. Kövesd nyomon az összes visszatérítésedet.
 4. Utald ki az összeget a számládra és használd fel szabadon.

Regisztrálj ezen a linken keresztül és az első pénzvisszatérítésed után Neked és Nekem is 1.000 Ft-ot jóváírnak az applikációban:
[RECASH MEGHÍVÓ]

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,1/5 csillag
Android – 4,3/5 csillag

A Recash alkalmazás segítségével a felhasználók visszatérítést (cashback) kaphatnak különböző online vásárlások után. Az alkalmazás összekapcsolja a felhasználókat a partner boltokkal, és automatikusan adja vissza a vásárlás után járó visszatérítést a felhasználó számlájára. Az alkalmazás segít megtakarítani pénzt az online vásárlások során, és egyszerűbbé teszi azok nyomon követését.

Regisztrálj ezen a linken keresztül és az első pénzvisszatérítésed után Neked és Nekem is 1.000 Ft-ot jóváírnak az applikációban:
[RECASH MEGHÍVÓ]

Wallet- Költségkövető

A Wallet segítséget nyújt a költségvetésed rugalmas megtervezésében és a kiadásaid nyomon követésében, hogy uralni tudd a helyzetet, és elérd a kitűzött céljaid. Tervezd meg, és kezeld pénzügyeid azokkal karöltve, akikben megbízol; mindezt különböző pénznemeken, bankokon és egyéb pénzügyi intézeteken átívelően.

A Wallet egy pénzügyi alkalmazás, ami segít, hogy átlásd az összes kiadásodat, költségedet és a bevételeidet. Hozz létre annyi számlát, amennyit csak akarsz, állítsd be a meglévő pénzügyi teendőit, csinálj azt, amit csak akarsz, hiszen a Wallet egyszerűen és okosan segíti pénzügyeidet.

 • Rögzítheted kiadásaidat vagy bevételeidet.
 • Beállíthatsz rendszeresen ismétlődő tételeket. (PL: Telefonszámla, hiszen minden hónapban kell fizetned.)
 • Létrehozhatsz saját kategóriákat.
 • Több számládat is nyilvántarthatod, a pénztárcádtól kezdve a különböző bankszámlákig.
 • Ha valutában költöttél, akkor az app automatikusan átváltja az aktuális árfolyamon a kiadásaidat.
 • Az összegyűlt adatokat áttekinthető formában, havi bontásban nézheted meg, a kategóriánkénti bontást diagramként is.

Ezt az alkalmazást pár hónapja használom, mivel sajnos a Koin app-nak hamarosan vége. – Ettől függetlenül kimondottan hasznos és nagyon szeretem ezt az alkalmazást. Ami még szintén pozitívum, hogy hatalmas eltérést nem tapasztalok a kettő között, így könnyedén tudom használni.

Sokkal tudatosabban bánok a pénzemmel mióta látom, hogy mire költök és mennyit.

Ha valamivel nem vagyok elégedett, akkor igyekszem vagy teljesen megszűntetni a kiadást, vagy minimalizálni. – De a legfontosabb, hogy tudatában vagyok, hogy mire költök és mennyit.

Így bármikor változtathatok rajta, ha zavarnak egyes kiadások.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,6/5 csillag
Android – 4,6/5 csillag

A Wallet-költségvető alkalmazás segít a felhasználóknak a pénzügyeik jobb megértésében és követésében, valamint segít a költségvetés kialakításában és betartásában. Az alkalmazás lehetővé teszi a bevételek és kiadások nyomon követését, valamint segít a pénzügyi célok meghatározásában és elérésében. Továbbá lehetőséget nyújt a kategóriákban történő rendezésre, valamint grafikonokat és statisztikákat generál, amelyek segítenek a pénzügyi helyzet átlátásában.

Binance

A Binance egy olyan online kriptopénz tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptopénzeket vásároljanak, eladjanak és kereskedjenek. Az alkalmazás kínál egy egyszerű felhasználói felületet, amelyen a felhasználók egyszerűen vásárolhatnak és eladhatnak kriptopénzeket, mint például Bitcoin, Ethereum, Litecoin, stb. Binance alkalmazás is nyújt beállítható figyelmeztetések, grafikonok, hírek és más eszközök, amelyek segítik a felhasználók a kriptopénz piacokat követni és kereskedni.

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,9/5 csillag
Android – 4,5/5 csillag

A Binance alkalmazás segít az utasítások követésében és végrehajtásában a kriptopénzek kereskedésével kapcsolatban. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vásároljanak és eladják kriptopénzeket, nyomon kövessék a portfóliójukat, és kövessék az árfolyamokat valós idejűben. Emellett biztonságos és biztonságos kereskedési funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék és nyomon kövessék tranzakcióikat.

Sweat wallet

Fejezd be a hűségpontok halmozását!

Használd az ingyenes RECASH alkalmazást hűségkártyák helyett, amely automatikusan visszatéríti a pénzt a bankkártyás vásárlásaid után. (2-20% visszatérítés)

A RECASH által a pénzed egy része mindig vissza kerül a zsebedbe. Automatikus pénzvisszatérítés extra teendők nélkül. Szabadon felhasználhatod a visszatérített pénzt, anélkül, hogy hűségpontokat kellene gyűjtened.

A RECASH az általad megadott banki adatok alapján automatikusan jóváírja a bankkártyás vásárlásaid után járó pénzvisszatérítéseket az alkalmazásodban.

Egyszerű használat, még egyszerűbb jóváírás:

 1. Adj meg minden szükséges adatot és engedélyezd a pénzvisszatérítést.
 2. Csekkold le vásárlás előtt a visszatérítendő összeg értéket.
 3. Kövesd nyomon az összes visszatérítésedet.
 4. Utald ki az összeget a számládra és használd fel szabadon.

Regisztrálj ezen a linken keresztül és az első pénzvisszatérítésed után Neked és Nekem is 1.000 Ft-ot jóváírnak az applikációban:
[RECASH MEGHÍVÓ]

Ingyenesen használható?
Igen

Értékelés:
IOS – 4,1/5 csillag
Android – 4,3/5 csillag

A Sweat Wallet alkalmazás segítségével a felhasználók könnyedén nyomon követhetik és motiválhatják magukat a testmozgásra, valamint aktív életmódjukat. Az alkalmazás lehetővé teszi a lépések, távolság és kalóriaégetés követését, és a felhasználók jutalmakat és kedvezményeket gyűjthetnek a mozgásukért cserébe. Az alkalmazás integrált pénztárcát is tartalmaz, amellyel a felhasználók könnyedén ösztönzőiket vásárolhatnak, valamint kapcsolatba léphetnek más mozgásra ösztönző felhasználókkal.

Extra tippek

 • Kapcsold ki az értesítéseket az összes olyan alkalmazásnál, amelyek csak időrabló appok a telefonodon. (PL: Facebook, Messenger…stb)
 • Használd, a ne zavarjanak funkciót esténként, hogy nyugodtan tudj aludni és semmi ne zavarjon meg, vagy akár akkor, amikor dolgozol/tanulsz.
 • Állíts be időkorlátokat az alkalmazásaidhoz, hogy ne lógj túl sokat rajtuk. (Állíts, be mondjuk napi 1-2 órát az összes social media apphoz, és ha lejár az idő, akkor hagyd pihenni arra a napra a megadott appot/appokat.
 • Figyeld a képernyőidődet minden héten, és ha sok tippet megfogadsz, valamint be is tartod, akkor szépen fokozatosan csökkeni fog a telefonoddal töltött időd.