Az előjelentkezés véget ér:

nap
óra
perc
másodperc
Az előjelentkezési időszak véget ért!

Indulj mindig lépéselőnyből:

Találd meg a fókuszt a káoszban és hozd ki magadból a csúcsteljesítményt!

Avagy, hogyan érj el valódi sikereket egy szétszórt világban.

0-tól a csúcsteljesítményig

Kiszámítható haladás hétről-hétre

60 napos garanciával

Rólam

Hogyan és miért készült a tréning?

Ha 4 évet visszaugrunk az időben akkor nagyjából ezek a jelzők voltak rám igazak:

  • Rosszul osztom be az időmet
  • Rengeteg időt elpocséklok fölösleges dolgokra
  • Nem építetek pozitív szokásokat ellenben a rosszakat halmozom
  • Ha egyszerre sok teendő zúdul rám, akkor inkább otthagyom az egészet (Majd lesz valami)

Hihetetlen rossz önmenedzsmenttel rendelkeztem és a hatékonyságom 1-2% között mozgot. – Talán az egyik legnagyobb paradoxon az, hogy az iskolában, ahol tanulni kell rengeteget pont, hogy tanulni nem tanítanak meg minket, azonban minden más fölösleges tudást ránk erőltetnek.

Miután kikerültem a sulis környezetből és szembe találtam magamat a „valóélettel”, át kellett értékelnem a dolgaimat. – Megoldást kellett találnom arra, hogy az életemet a saját kezembe vegyem és ne másoktól függjek. – Ezt lehetőleg minél gyorsabban, mert függetlenné akartam válni.

Így jött szóba az önfejlesztés és ezzel párhuzamosan a vállalkozói életmód, ami megadta a kellő szabadságot, a függetlenséget és a tudást ahhoz, hogy értéket tudjak teremteni mások számára és ebből adódóan a megélhetésemet is biztosítani tudjam. (Kikerültem a 8-12 órás robotból)

Most, hogy tekintek magamra?

  • Megtanultam beosztani az időmet, így már közel sem pocsékolok el annyi időt, mint régen.
  • Rengeteg negatív szokástól szabadultam meg az elmúlt évek alatt, és a pozitív szokások pedig folyamatosan gyarapodnak. (meditáció, olvasás, edzés vagy mozgás, tanulás…stb)
  • Sok teendő esetén pedig képes vagyok kézben tartani a helyzetet és már nem nyomagyon a teher. (Megtanultam elosztani a teendőimet, priorizálni és mindennel elkészülök időre.)

Ezért vettem a bátorságot ahhoz, hogy ezt a tréninget végre megosszam másokkal is!
Hiszen ha nekem sikerült, akkor bárkinek sikerülhet.

Nézd meg milyen voltam:

SPRINT - Az önfejlesztő rendszer

Produktivitási rendszer tréning

„A produktivitás kulcsa egy rendszer fenntartása.” – Ez igaz. De nem mindegy milyen formában teszed azt. Nem csak az számít, hogy mit és hogyan csinálsz, hanem hogy amit és ahogyan csinálod összhangban van-e azzal, amiért csinálod az egészet. Ne mások produktivitási tippjeid majmold, hanem alkosd meg a sajátodat!

Önfegyelem tréning

A már meglévő szokásainkat ismételgetjük nap, mint nap. De akkor, hogyan leszünk képesek új szokások kialakítására? Az életünk egy véget nem érő harc, amit a korábban kialakított szokásaink miatt vívunk folyamatosan. De van megoldás arra, hogyan álljunk ellent a kísértéseknek és végül győzedelmeskedjünk magunk felett.

Motiváció tréning

Manapság már nem a pénz a fő mozgatórugónk, hanem a szabadság, az önmotiváció, az szenvedély az alkotási vágy és az értékteremtés. Ahhoz, hogy valóban motiváltak legyünk nem „motivációs videókat” kell néznünk, hanem egy teljesen más megközelítésre lesz szükségünk. Inkább engedd meg, hogy megmutassam, mitől leszel IGAZÁN cselekvőképes és motivált!

Gyorsított tanulás tréning

Az agyunk nem úgy működik, mint egy kamera, valamiért mégis sokan így gondolják. A legnagyobb gond, hogy az iskola sem segít a helyes tanulási módszer elsajátításában. Van megoldás a problémára, amivel havi szinten képes vagy megdöbbentő mennyiségű információt feldolgozni.

Kreatív problémamegoldás tréning

Az egyik leghasznosabb, ha nem a leghasznosabb készség! Gyorsan változó világunkban szükség van arra, hogy mi is képesek legyünk a változásra, az alkalmazkodásra. – Ez a gyors készségfejlesztés. Minden probléma megoldható egy „Problémamegoldási folyamat végig futtatásával.”

A-tól Z-ig mindent megosztok veled, amit az évek során tanultam és tapasztaltam.

A 21. század leghasznosabb készségei egy csomagban!

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

0
Perc
Képességem
Web Designer 50%

Érték: 12.990 Ft

Hogyan segít a haladásban a SPRINT?

Heti haladás ellenőrzése

A haladásod ellenőrzésére minden vasárnap küldök egy e-mailt, amiben leírhatod, hogy mennyit sikerült haladnod vagy milyen sikereid voltak a héten. Konkrétan saját magadat ellenőrzöd le. Ezzel a sikereidet szem előtt tarthatod hétről-hétre.

Havi összefoglaló riport

Havi rendszerességgel megosztom veletek, hogyan és miben sikerült tovább fejlődnöm valamint a hónapomat összefoglalom nektek. – Ez a rész a ti motivációtok szolgálja, és hogy lássátok minden megvalósítható, amit szeretnétek.

Egy támogató közösség

A szociális kapcsolatainknak nagy szerepe van a sikerünkben. Ha egy kis motivációra, segítségre vagy társaságra van szükséged a csoport bármikor a rendelkezésedre áll. – Ismerj meg olyan embereket, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te!

A LEGJOBB VÉDELMI RENDSZER HALOGATÁS ELLEN

A heti rendszerességgel történő visszajelzés hatalmas pozitív töltetet képes adni. Folyamatosan láthatod (akár visszamenőleg is) a haladásodat. Ösztönző lehet a számodra, hogy egy zárt közösségben, másokkal együtt haladva sikereket érhetsz el (amiket aztán meg is oszthatsz másokkal), új embereket ismerhetsz meg akikkel akár barátságot is kialakíthatsz. Elvégre hasonló a gondolkodásmódunk, nem? Az összefoglaló riport már csak „hab a tortán”, mivel betekintést nyerhetsz az én munkásságomba, a sikereimbe, a fejlődésembe. – Ezekkel a riportokkal az a célom, hogy plusz motivációt, inspirációt adjak át neked.

A legnagyobb buktatók, amik miatt nem leszel sikeres.

„A hatásosság hiánya”

Az emberek többsége szeret elfoglaltnak látszani és egyszerre sok mindent csinálni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az, aki sokat dolgozik, multitaskingol vagy csak szimplán kapkod jobbra-balra, az jó vagy éppenséggel hatékony munkát végez. A hatékony munkavégzés, az a folyamat, amikor megfelelően végzed a munkádat. De a hatásosság az igazi kulcs a sikerhez vezető úton. – Ez az a folyamat, amikor csak a legfontosabb dolgokat végzed el. Azokat, amik szükségesek ahhoz, amit el szeretnél érni. Ha hatásosan végzed a dolgodat, akkor időt és energiát is megspórolhatsz, hiszen csak azokkal a feladatokkal foglalkozol, amik szükségesek az adott tevékenységhez.

„Nincs időm pihenni”

A profi sportolók edzés után regenerálódnak és hagynak időt maguknak, hogy kipihenjék az edzés terhét. Ezzel szemben az elterjed emberi szokás az, hogy minél több órán keresztül kell elfoglaltnak lenni vagy legalábbis látszani. – A hatás természetesen elmarad, hiszen a túlterheltségnek köszönhetően nem leszel olyan fogékony a fejlődésre, ha nem párosul mellé megfelelő szintű regenerálódás. Felejtsd el a 8-10 óra „produktív” munkát! Helyette dolgozz fókuszáltan/elmélyülten csak 2-3 órát.

„A termelékenységi rendszer”

Ebben az esetben a szervezetek menedzsmentjét akarok magadra erőltetni, miközben ez a modell nem alkalmas a kitűzött céljaid eléréséhez. Nem hasznavehetetlen és nem is rossz, szimplán nem alkalmas, így nem éri meg használnod. Arról nem is beszélve, hogy szintén fenntarthatatlan egy átlag ember számára. – Ez a multis munkamorál, ami arról szól, hogy az alkalmazottakból minél több egységnyi munkát préseljenek ki.

„Órarend”

Vissza a suliba! Emlékszel rá, amikor iskolába jártál és volt egy órarended, ami szerint működött a napod jelentős része? Na és mennyire szeretted, hogy másodpercre pontosan be vagy táblázva? – Gyanítom semennyire… Legyen egy alap struktúrája a napjaidnak, de ne akard szándékosan betáblázni az egészet, hiszen úgyse tudod betartani, mert bármikor jöhet egy nem várt helyzet vagy egyéb teendő és lőttek az egésznek.

„All in”

Ismerős a helyzet, amikor úgy érzed, hogy most már tényleg itt az ideje gyökeresen megváltoztatni az életedet? Ezek után pedig hatalmas lendülettel és újult erővel neki vágsz a változásnak. – Eddig nem csináltál semmit, de majd most! Minden egy lapra feltéve lenyomsz 1 órás edzést hetente 4x, új nyelvet fogsz tanulni heti 5x 1 órában, olvasol napi minimum félórát. – Na persze ezekből aztán semmi nem valósul meg, mivel túl terheled magad.

A legjobb tanulási módszer

A tréningen belül ezt a hatásos módszert fogjuk követni. (Én is ezzel a módszerrel tanulok, szóval napi szinten használom és bizonyítottan működik!)

1. Lépés- Értsd meg

Az első lépés, hogy megértsük, hogy mi zajlik a fejünkben és az ott történtek milyen hatást gyakorolnak a viselkedésünkre. Meg kell értenünk, miért tesszük, amit teszünk, és azt hogyan tesszük. Az agyunk szereti a kényelmet, és nem akar változtatni. Amíg ezt nem tudod uralni addig a kudarcokat sem fogod tudni elkerülni.

2. Lépés - Alkalmazd

A második lépés, hogy a lefektetett alapok után kezdjük el alkalmazni a tanultakat. A döntéseinket úgy kell meghozni, hogy fejlődjük. – Folyamatosan feszegetnünk kell a határainkat még akkor is, ha nehézségekbe ütközünk. Ha nem alkalmazzuk a megszerzett tudást, akkor stagnálni fogunk és ez a folyamat eltarthat akár életünk végéig is.

3. Lépés - Szabd testre

A harmadik lépés, hogy testre szabjuk a tanultakat és fenntarthatóvá alakítjuk saját magunk számára. Egy tartósabb alapot kell felépítenünk a változáshoz, ki kell lépnünk a komfortzónánkból, és alkalmazkodnunk kell. A tetreszabást segíti ha folyamatos önvizsgálatot tartunk és megnézzük a reakcióinkat különböző dolgokra. (Bővebben a tréningben.)

4. Lépés - Fejleszd tovább

A negyedik és egyben utolsó lépés, a folyamatos fejlesztés és tudásunk bővítése. A tovább fejlesztés egy kulcsfontosságú lépés a mentális élességhez és az életvágyhoz. Az itt megosztott meglátásaink alkalmazásával mélyrehatóan átalakíthatjuk életünket, és messzebbre juthatunk, mint azt valaha is elképzeltük.

Miért ez az egyik legjobb tréning a piacon?

Könnyen érthető és egyszerűen alkalmazható tudás

Egy célra fókuszál és támogatja a folyamat megvalósítását

Ár/érték arányban a legjobb, a piacon

És miért éri meg csatlakoznod?

Gyorsabban haladhatsz

Örökös hozzáférést kapsz

Támogató közösség tagja lehetsz

Számos problémádra megoldást találhatsz

Jobb önmenedzsment készséget sajátíthatsz el

Azonnal használható tudást biztosít

FONTOS!

A tréning azoknak szól, akik szeretnének fejlődni az életük bármely területén. Ezért aztán szükséges hozzá egyfajta nyitottság, befogadási készség és fejlődni akarás. Lehetőséget biztosít arra, hogy megismerd az erősségeidet és gyengeségeidet. – A tréning tartalmát a saját helyzetedre tudod szabni. A legfontosabb gondolat pedig az, hogy a tréning sikeressége azon áll, hogy beleteszed-e a munkát és energiát.

A tréningről...

A SPRINT egy összetett tréning, amely a 21. század leghasznosabb készségeit foglalja magában.

Számos olyan anyag található benne, amely segít kiteljesedni az életben, segít a saját készségeink legmagasabb szintre emelésében és olyan tudást biztosít, aminek köszönhetően képes vagy elérni a legjobb énedet.

A SPRINT anyagait feldolgozva, az élet számos területén kamatoztathatod a megszerzett tudásodat.

„A sikernek ára van.
Ha meg szeretnéd vásárolni a tudásoddal, kell érte fizetned.”

Az igaz, hogy a siker relatív. Mindenkinek mást jelent. De az biztos, hogy szükséged lesz ezekre a tudásokra ahhoz, hogy ezt elérd.

SPRINT TRÉNING

*A kép csak illusztráció

Mit tartalmaz SPRINT tagságod?

#1 - A 21. század leghasznosabb készségei egy csomagban!

5 alap tréning + 2 bónusz tréning a csomagban.

Több mint 50+ rövid, tömör és könnyedén feldolgozható videóstartalom, aminek elsajátításával megkezdheted a fejlődésedet.

Az önfejlesztés nem egy sprint, hanem hosszútávfutás. Nem sprintelheted végig! – De a SPRINT-el lefaraghatsz a távból és előbb célba érhetsz!

#2 - Bárhol és bármikor hallgathatod!

A tréning összes anyagát elérheted/letöltheted mp3 formátumba.
Ha utazol, ha sétálsz, ha eddzel mindig veled van.

Így sosem lehet kifogásod arra, hogy „nem volt időd” a haladásra.

#3 - Rizsamentes, csak a lényeg!

UTÁLOM a száraz elméletet, az állandó bonyolult szakmai kifejezések tömkelegét, és ha valaki mindenről beszél csak arról nem, ami pont érdekelne.

IMÁDNI fogod, hogy a SPRINT anyagai vizualizálhatóak, könnyen érthetőek és elsajátíthatóak valamint teljességgel RIZSAMENTESEK, vagyis csak a lényegről szólnak.

#4 - Új lehetőség a növekedésre!

A SPRINT mindenki számára elérhető.

  • Nincs korhoz kötve.
  • Nincs szükség nyelvtudásra.
  • Nincs szakmához/munkához kötve.

A lehetőség tehát mindenki előtt nyitva áll, viszont csak azok fognak tudni élni a valódi lehetőséggel, akik szeretnének fejlődni az életük bármely területén. – Ezért aztán szükséges hozzá egyfajta nyitottság, befogadási készség és fejlődni akarás.

#5 - Kihívások és feladatok!

Az egész időpocsékolás, ha nem kezded el megvalósítani a tréningben hallottakat.

Az összes anyag végén találsz feladatokat és gyakorlatokat, amik elvégzésével megkezdheted a valódi fejlődésedet, a változást és a jobb éned kialakítását.

Ez még nem minden! - BÓNUSZ TARTALMAK

10 db részletes könyv jegyzet

A kiválóság hatalma – Csúcsteljesítmény – Atomi szokások – A lesz*rom rafinált művészete – Szemléletváltás – Hatás – Motiváció 3.0 – Lényeglátás – Idiótákkal körülvéve – A művészet háborúja

Mennyibe kerül a tréning?

Előjelentkezés a SPRINT tréningre

Legyél az elsők között és vásárold meg sokkal kedvezőbb áron!

Ennyi időd van még csatlakozni:

nap
óra
perc

Fizetés egy összegben

19.990 Ft

Ez az ár az előjenetkezés lezárása után emelkedik. Az előjelentkezés nem jár semmiféle fizetési kötelezettséggel. Egy értesítést kapsz, amikor elérhető válik a tréning és kedvezőbb áron vásárolhatod meg, ha előjelentkeztél.

Fizetés két részletben

2x11.990 Ft

Ez az ár az előjenetkezés lezárása után emelkedik. Az előjelentkezés nem jár semmiféle fizetési kötelezettséggel. Egy értesítést kapsz, amikor elérhető válik a tréning és kedvezőbb áron vásárolhatod meg, ha előjelentkeztél.

Tréning kihagyása

0 Ft

Egy összegben történő fizetés esetén: A MEGRENDELEM gombra kattintva a rendszer a pénztár oldalra fog irányítani, ahol is egy összegben kifizetheted a tréninget, ezután pedig megkapod a hozzáférést a kurzus anyagaihoz.

Részletfizetéssel történtő fizetés esetén:A MEGRENDELEM gombra kattintva a rendszer egy megrendelő űrlaphoz fog navigálni, ahol tájékoztatást kapsz a részletfizetésről és havi részletben rendezheted a tréning díját.

Vagy akár elköltheted másra is ezt az összeget..

Rossz megoldás

Egy új videójátékra

19.990 Ft KÖLTSÉG

Rossz megoldás

Egy hétvégi bulira

~19.990 Ft KÖLTSÉG

Rossz megoldás

5-6 db önfejlesztő könyvre

19.990 Ft BEFEKTETÉS

A legjobb megoldás

Csatlakozz a tréningre!

19.990 Ft BEFEKTETÉS

Antipara garancia

60 napos garancia

A garanciapolitikám rövid, tömör és egyszerű. Amennyiben te úgy döntesz, hogy bizalmat szavazol, nekem én tartozom azzal, hogy a legjobb minőségben szolgáljam ki az igényeidet. Minden, amit ezen az oldalon olvastál vagy láttál arra garanciát vállalok, hogy a tréningben is visszatalálkozol vele illetve megkapod a szükséges anyagot/tudást. Ha úgy érzed, hogy az alábbi állítás nem teljesült vagy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, jelezd az info@evolveproject.hu e-mail címen. A fő célom, hogy minden résztvevő azt érezze, hogy a tréningen való részvétel sokszorosan megtérülő befeketetés legyen, ezt pedig úgy tudom elérni, hogy folyamatosan frissítem a tréninget.

Gyakori kérdések

Kinek nem való a SPRINT tréning?

Kinek való a SPRINT tréning?

Ezeket az anyagokat a szolgáltatás igénylése és költségének megfizetése után fogod megkapni. A vásárlás során létrehozott fiókodba való bejelentkezés után egy zárt felület használatára leszel jogosult, ahol is minden anyag (amit tartalmaz a megvásárolt tréning), a rendelkezésedre fog állni.

Azonnal megkapod az összes anyaghoz a hozzáféréseket bankkártyás fizetés esetén. (Technikailag ez néhány percet jelent, amíg a rendszer feldolgozza a vásárlásodat és megadja a hozzáférést.)

Ha átutalással fizetsz, akkor a pénz beérkezését követően néhány órán belül, de legfeljebb 24 órán belül.

Ha részletfizetést választok, akkor is megkapom?

Igen, akkor is azonnal és mindenhez hozzáférsz, nem tartom vissza az anyagok egy részét, megelőlegezem a bizalmam Feléd.

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetési rendszer üzemel.

Az elsődleges fizetési szolgáltató a Stripe, a világ egyik legnagyobb fintech cége, a top 10 legértékesebb startup egyike.

Virtuális POS terminálként működik, azaz beírod a kártyaadatokat és levonja a pénzt, Te pedig azonnal kapsz hozzáférést a kurzusokhoz. 

A tréning megvásárlása után örökös hozzáférésed lesz az összes tartalomhoz és minden későbbi frissítést is automatikusan megkapsz.

A Sprint anyagai videó, hang és szöveges formátumban elérhetőek. A videók Mp3 formátumban letölthetőek és bármikor magaddal viheted bárhova.

Ne aggódj, akkor sincs semmi probléma, hiszen 60 napos 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha bármilyen oknál fogva úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, visszautalom a pénzed. Tehát a részedről ez egy teljesen kockázatmentes befektetés.

Értékelem az őszintéségedet.

Amit tudok javasolni, hogy próbáld ki a tréninget. – 60 napos 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha bármilyen oknál fogva úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, visszautalom a pénzed. Tehát a részedről ez egy teljesen kockázatmentes befektetés.

Ezért cserébe hozzáférsz 5 tréning anyagaihoz, 10 db részletesen kidolgozott könyv jegyzethez, valamint belépést kapsz a zárt Facebook csoportunkba, ahol további anyagokra és érdekességekre bukkanhatsz vagy akár megismerkedhetsz másokkal is, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te.

Az anyagok értéke jóval több, mint a kiadott összeg, így te csak nyerhetsz ezzel.

Ha ezután is bizonytalan vagy, akkor kövesd tovább a munkásságomat, olvass a blogon vagy válogass az ingyenes tartalmak közül és idővel ez garantáltan változni fog!

Egy dolgot jegyezz meg: „Az nyer, aki gyorsabban tanul!”